Turtle Tactio™ Baucher

195,00 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Neue Schule Turtle Tactio™ on erityisesti suunniteltu

mukautumaan suuremmille ja herkemmille kielille.

Hyvin ainutlaatuinen muotoilu, Turtle Tactio ™ tarjoaa ratsastajalle lähestymistavan, jota ei ole koskaan ollut saatavilla.

Litistetty alapuoli keskiosan kanssa, jossa anatomisesti muotoillut osat, tekee kuolaimesta ainutlaatuisen ratsastuksen kaikkiin lajeihin.

Innovatiivinen suukappale on äärimmäisen palkitseva hevosille ja se kannustaa niitä työskentelemään innokkaasti ratsastajan kanssa.

ANATOMIAN INNOITTAMANA

Rohkea TongueSMART ™ suukappaleen suunnittelussa on keskitytty ohjaamaan ohjaspaine kielen keskiosaan, viemällä samalla painetta pois herkiltä alueilta lähellä suupieliä ja kielen reunoilta.

Ainutlaatuinen “Turtle” -keskiosa tuo proksimaalisesti reunapalojen kiinnityksen keskiosaan niin, että se on mahdollisimman hellä hevosen herkälle kitalaelle, aiheuttamatta painetta sinne.

Flex™ käsite on pintojen (kielen sekä kuolaimen) yhdenmukaistamista suunnittelussa, vähentäen kieleen kohdistuvaa yksittäistä painetta.

Suuosan paksuus hammasvälien alueella, on markkinoiden pienin. Tämä innovatiivisen suunnittelun tulos rohkaisee hevosta hyväksymään kuolaimen ja ratsastajan käden paremmin kuin mikään muu kuolain.

FlexT Baucher
Tämä Baucher-kuolaimen ja Turtle Taction suukappaleen yhdistelmä auttaa yleensä ratsastajaa saavuttamaan ja ylläpitämään pyöreämpiä ja tarkempia ääriviivoja. Jos hevonen on jatkuvasti vastustuskykyinen, työntyy ulos tai “tulee yläpuolelle”, tavallinen vastaus Turtle Tactio Baucherille on pään alentava toiminta ja pehmeämpi tunne varrella. Tämä malli osoittautuu usein hyödylliseksi yliherkälle suulle. Suositellaan, jos tarvitset apua suoruuden ja taivutuksen kannalta.

Lisätiedot

Koko

XS (108mm-118mm), S (118mm-128mm), M (128mm-138mm), L (138mm-148mm), XL (148mm-158mm), XXL (158mm-168mm)