Toimitusehdot

Voimassa 15.02.2019 alkaen. Tilaamalla hyväksyt ehdot. T

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy I-Tallin Rehupuoti. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja y-tunnuksen omaaville yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://1-tallinrehupuoti.com ostoskorin kautta. Ennen kuin tilaat tuotteita, sinun täytyy tilatessasi täyttää nimi-, yhteys- ja laskutustietosi. 

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Saat tilauksesta sähköpostin.

Mikäli et suorita laskuasi määräajassa ja tuotteet on saapuneet ypäjälle, ei tuotteita toimiteta erikseen ilman erikorvausta noutopisteeseen (10e Tammela/Somero 5e Loimaa/Ypäjä), toimitus siirtyy seuraavaan toimituskertaan, tai tuotteet on noudettava Ypäjän noutopisteestä. Mikäli sama henkilö jatkuvasti laiminlyö suoritustaan, pidättää I-Tallin Rehupuoti oikeuden laskuttaa ko asiakasta jo ennen tilausta, tai kieltäytyä tilaamasta tuotteita lainkaan.
Maksutavat

Maksu suoritetaan ennakkolaskulla tai sovitusti kun tilatut tuotteet toimitetaan valittuun noutopisteeseen.Toimitusaika
Toimitusaika on vähintään kerran kk kuukauden välein.

Toimituskulut
Toimituskuluja ei tällä hetkellä ole lainkaan.

Palautusehdot
Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske kuolaimia (hygienia syistä), eikä rehuja. Tuotteiden kuten esimerkiksi loimien tulee olla siinä kunnossa kuin myyntihetkellä, eli karvoja ei saa tuotteista löytyä.

Emme vastaanota palautuksia jotka on ilmoitettu yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautusosoite

Valittu noutopiste


I-Tallin Rehupuoti

Siittolanmäentie 36

32100 Ypäjä

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi yhteydenottolomakkeella tai laittamalla sähköpostia info@rehupuoti.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

1-Tallin Rehupuoti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. 

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin, sekä oikeuden sulkea asiakastilin, ja perua tai purkaa kaupat ilman eri syytä. Kaupan peruminen tai palauttaminen ei koskaan kuitenkaan aiheuta taloudellisia kuluja kuluttajalle mikäli Suomen kuluttajasuojalain mukaiset ehdot täyttyvät. Vahingonkorvaustapauksessa pidätämme oikeuden korvata tuotteet korkeintaan täydestä hinnasta postituskuluineen. 


Tuotekuvissa saattaa esiintyä lieviä sävyvirheitä.